Concerten 2/4/2019 en 4/4/2019

Het is weer zover! Solidariteitskoor Pati Pati brengt jullie, naar goede gewoonte, concerten op dinsdag 2 april en donderdag 4 april om 20u.

Student: 6 euro (met cultuurkaart: 5 euro), niet-student: 8 euro
Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden of via voorzitter@patipati.be, of stuur ons een berichtje op Facebook. Zet er wel bij of je de 2e of de 4e wilt komen!
Het concert vindt plaats in de Mariakapel (Matadilaan 6, 3001 Heverlee). De deuren gaan open vanaf 19u30 en het concert zelf begint om 20u.

Wat kan je verwachten van onze concerten? Een enthousiast koor dat een verscheidenheid aan liedjes brengt in verschillende stijlen, een leuke avond tussen een warm publiek dat samenkomt om van de muziek te genieten en een goed doel te steunen. En vooral niet te vergeten: een korte receptie tijdens de pauze zodat je kan smullen van een aantal zelfgemaakte dessertjes, of een drankje kan drinken terwijl je de kans krijgt om met anderen of leden van het koor te praten.

De opbrengst van onze concerten gaat dit jaar naar “Caritas Zagreb in Brezovica”. Caritas Zagreb is een non-profit, katholieke organisatie in Kroatië. Deze organisatie zorgt voor daklozen en mensen met een handicap. Het doel van Caritas Zagreb is om de levenskwaliteit van deze mensen te verbeteren aan de hand van projecten en programma’s. Het project dat door ons koor gesteund wordt is hun huis in Brezovica. In dit huis wonen kinderen en adolescenten met verscheidene (mentale en/of fysieke) handicaps. Vele van deze kinderen hebben geen financiële steun van hun ouders, wat hen financieel afhankelijk maakt van deze organisatie. Meestal is er geen voldoende budget voor aangepaste materialen zoals schoenen of rolstoelen. Als gevolg worden sommige kinderen niet tegemoet gekomen in hun capaciteiten tot ontwikkeling. Andere zaken waarvoor extra geld gebruikt zou kunnen worden is de installatie van airconditioning (voor de warme zomers) en aangepaste speeltuigen zodat de kinderen buiten kunnen spelen. Onze steun zou hen een kans voor een kwaliteitsvoller leven geven. (http://www.czn.hr/)

Kijk je ook even hard als ons uit naar zo’n gezellige avond vol gezang? Blijf dan niet zitten en kom zeker kijken!