NL
EN
logo

Meezingen in ons koor?

Elke student is welkom in ons koor! We houden geen selectie of stemproeven, ook al heb je weinig of geen ervaring met muziek of zingen. Ook noten kunnen lezen is geen vereiste.

Lid worden kan aan de start van elk academiejaar, dan houden we kennismakingsrepetities. Je kan dan komen kijken en meezingen om te proberen. Voor het academiejaar 2016-2017 gaan deze door op 3 october, 10 oktober en 17 oktober. Alle repetities vinden plaats in de kapel van het Justus Lipsius college in leuven van 20u00 tot 22u15.

Het inschrijvingsgeld voor een academiejaar is 10 euro. De wipala, een regenboogkleurige sjaal en een deel van ons uniform, kan aangekocht worden aan 10 euro. Als je problemen hebt met deze kosten en toch lid zou willen worden, spreek gerust iemand van het bestuur aan, en we zien wel wat we kunnen doen.

We verwachten van onze leden zo veel mogelijk inzet en aanwezigheid omdat we het jaar door toewerken naar onze concerten waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Kan je een keertje niet komen, dan is dit geen probleem en kan je dit gewoon even laten weten. Tijdens de blok en de examens worden de repetities enkel als ontspanningsuurtje georganiseerd en zijn ze bijgevolg ook niet verplicht.

picture
picture